SME call centar agent (m/ž)

PRODAJA

Zagreb

Napravi siguran korak za svoju karijeru – pridruži se vrhunskom timu stručnjaka u našem Sektoru za osiguranje malog i srednjeg poduzetništva. Započni svoj Život u Croatiji i rast s nama!

Rad u Croatiji omogućava mi da se istaknem i razvijam

Ana Cirimotić

PRODAJA

Ana Cirimotić svoju je karijeru u Croatia osiguranju započela kao zastupnik u osiguranju, a danas je na poziciji managera poslovnih odnosa za SME klijente. Njen posao uključuje brigu o postojećim klijentima i pronalaženje novih. Svoj napredak vidi kao dokaz da se kontinuiranim radom, proaktivnošću i željom za uspjehom može doći do kvalitetnog radnog mjesta. Kao najveće prednosti rada u Croatiji ističe pozitivnu radna atmosferu, susretljivost kolega i mogućnosti napredovanja.

Što ti nudimo?

I super uvjeti i još bolji projekti

 • U Croatiji ćeš prikupiti vrijedno iskustvo rada za vodeće osiguravajuće društvo u Hrvatskoj
 • Ne samo da ćeš imati doticaj s cjelokupnim poslovanjem, već ćeš nam vlastitim radom i idejama pomoći zadržati poziciju tržišnog lidera

Rast i razvoj, onako kako ti želiš

 • Zajedno ćemo definirati plan tvog osobnog i profesionalnog razvoja, kako bi se tvoj Život u Croatiji razvijao u smjeru u kojem želiš
 • Osigurat ćemo ti dodatne edukacije, certificiranje i posjete konferencijama zajedno s drugim članovima tima
 • Osim kvartalnog praćenja tvoje efikasnosti te redovne mogućnosti davanja i dobivanja feedbacka, jednom godišnje razgovarat ćemo općenito o tvojim vještinama, ciljevima i ambicijama, kako bismo vidjeli u kojem se smjeru želiš dalje razvijati

Bonusi, poticaji i druge nagrade

 • Dobit ćeš božićnicu, uskrsnicu, regres i nagradu za rođenje djeteta
 • Dobit ćeš bonus za preporuku novih zaposlenika, nakon što uspješno odrade probni rok u Croatiji
 • Tvoju dobrovoljnu mirovinsku štednju potičemo iznosom do 159,24 eura godišnje — ako uplatiš 13,27 eura ili više, mi ćemo dodati još 13,27 eura
 • Imat ćeš policu dodatnog zdravstvenog osiguranja, uključujući godišnji sistematski i specijalistički pregled, uz popuste na police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja za članove obitelji

Tvoje glavne odgovornosti:

 • Prezentacija i ponuda osiguranja klijentima iz segmenta malog i srednjeg poduzetništva putem telefona
 • Pokretanje i vođenje inicijativa za poboljšanja kvalitete usluge

Što očekujemo od tebe: 

 • Minimalno SSS
 • Poznavanje MS Office paketa

Prednost je ako imaš:

 • Iskustvo rada u kontakt centru i/ili rada u prodaji
 • Iskustvo rada s klijentima iz segmenta malog i srednjeg poduzetništva
 • Izražene komunikacijske vještine, vještine slušanja i izlaganja

Ostali detalji:

 • Rad na određeno vrijeme, uz mogućnosti produženja

Zvuči ti zanimljivo?

Prijavi se najkasnije do 18.9.2023 i javit ćemo ti se s povratnom informacijom što prije.

prijavi se

Zašto započeti
Život u Croatiji

I vrhunski mentori i vrhunski projekti

Izravno ćeš učiti od najvećih stručnjaka u industriji. Radeći za predvodnika digitalizacije osiguranja, pomoći ćeš nam osigurati pružanje najsuvremenije usluge na tržištu – onakve kakvu i sami očekujemo.

I dobra plaća i poticajne nagrade

Uz dobru plaću, možeš računati i na božićnicu, uskrsnicu, regres, te nagradu za rođenje djeteta. Također, dobit ćeš i nagrade za ostvarene rezultate prema unaprijed zadanim ciljevima, uz bonus za preporuku novih kolega.

I stabilnost i rast

U sigurnom i stabilnom radnom okruženju, moći ćeš se razvijati u smjeru u kojem želiš. Pratit ćemo ostvarenje tvog potencijala, podržavajući ga pravovremenim mentorstvom, edukacijama i certifikacijama.

I organiziranost i fleksibilnost

Uz odličnu organizaciju posla i stalnu podršku voditelja, omogućit ćemo ti i fleksibilnije oblike rada, poput rada od kuće i kliznog radnog vremena – ovisno koliko tvoje radno mjesto to dopušta.

I sigurnija mirovina i briga o zdravlju

Potičemo tvoju dobrovoljnu mirovinsku štednju, iznosom do 1200 kuna godišnje. Uz osiguranje od nezgode, imat ćeš i policu dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim pregledima, uz popuste na police za svoju obitelj.

I dinamično okruženje i dobar odmor

Nakon rada na izazovnim projektima, moći ćeš uživati u različitim oblicima rekreacije i odmoriti se s većim brojem slobodnih dana od prosjeka. Uz osnove po stažu i stručnoj spremi, kao roditelj ćeš ostvariti i dodatne slobodne dane.

1/6